Inte lämnat in bilen än

Tjenare bloggen! Jag tror att det har blivit dags att ta min lilla kärra till en bilverkstad i Borlänge för att få lite service och även för att få bromsarna kontrollerade. Det känns inte riktigt helt hundra när bilen hackar till varje gång som jag bromsar. Tajmingen hade kunnat vara lite bättre alternativt att jag kanske borde tagit tag i det hela lite tidigare, nu har det nämligen gått flera veckor sedan jag upptäckte det här problemet och givetvis borde jag svängt förbi en bilverkstad nästan direkt. Men ni vet hur det kan vara ibland, man säger att man fixar det imorgon och så håller det på så i några veckor innan man faktiskt gör någonting. Det är ett beteende som är väldigt förekommande hos mig och min mamma säger att jag har fått det från pappa. Jag har väldigt svårt för att kunna släppa just detta beteende och jag kan inte svara på varför, men min fru har än så länge inte klagat på det allt för mycket. Nu är det visserligen bara jag som kör den här bilen så det bara jag som känner av att det är något fel på bromsarna, annars hade hon nog påpekat det ett antal gånger. Det kanske är precis vad som behövs, att någon börjar tjata på mig. Då lär det nog hända grejer ska ni se, men det är aldrig kul att behöva vara den som tjatar hela tiden. Jag får nog ta och göra någonting av det här och första steget är att lämna in kärran på en bilverkstad i Borlänge, det känns som en bra början tycker jag. Fast först tycker jag nog att vi går på helg, det har vi alla förtjänat efter en tuff arbetsvecka. Så jag får önska er en trevlig helg och så får vi se om det blir någon bilverkstad i helgen eller inte.