Frukost på ett cafe

Hejsan hoppsan bloggen! Idag är det en underbart vacker måndag här i Båstad och vad passar inte bättre än att ta en sen frukost på ett café. Jag har inga möten inbokade idag så det är egentligen bara datorn och kontorsarbete som gäller för mig, vilket jag har den härliga möjligheten till att göra vart jag vill. Det är inte ofta som man vaknar upp en måndag och bara har positiva känslor, men när det väl inträffar så är det väldigt härligt. Jag är hemma fortfarande och har precis hängt upp den sista tvätten på torkning, så när det här inlägget är klart ska jag kila ner till ett café i Båstad och ta med min dator för att göra lite jobb. Det är en väldigt frihet som kommer i samband med mitt jobb men som ni vet så innebär det också ett visst ansvar för att få saker och ting utfört. Jag kan inte sitta och glassa på ett café hela dagarna utan när jag inte har några inbokade möten så måste annat göras. Så här ser det självklart inte ut varje dag utan vissa veckor så är jag glad om jag ens hinner att ta en lunch. Arbetsveckorna varierar och så gör även tiden, men det är också det som gör jobbet roligt. Man vet aldrig riktigt vad som kommer hända utan det gäller verkligen att ta varje dag som den kommer. Jag som är väldigt spontan trivs med det och jag tror inte att jag hade klarat av ett jobb där allting bara går på rutin dag in och dag ut. Då hade jag aldrig kunnat gå ner till ett café på förmiddagen och tagit en god frukost. Visserligen så hade jag alltid vetat vad som behövdes göra, men hur spännande är det liksom. Ha en fin dag!