Sanering av asbest i vårt hyreshus i Kungsbacka

Hejsan på er!

Det går just nu inte att bo i vårt hyreshus i Kungsbacka för att de håller på med en sanering av hela huset. När de skulle göra vissa renoveringar i huset så visade det sig att det fanns asbest där och då måste det komma en firma som är specialiserade på sanering innan de kan fortsätta med det andra arbetet. De betyder att allt tar längre tid än väntat, men samtidigt är man ju tacksam att de upptäckte det och gör det ordentligt.

Jag har tur och kan bo hemma hos min familj som också bor i Kungsbacka, även om et är jobbigt att inte få bo hemma och ha sitt eget så är ju detta den näst bästa lösningen. Jag fick en lägesrapport idag om att arbetet med sanering går bra och att de förväntas kunna återuppta den ordinarie renoveringen denna veckan. Det känn bra att få en totalrenoverad lägenhet och när man får det så kan det ju vara värt att bo så här under några veckor.

Som tur är går jag ju till jobbet som vanligt så det är ju egentligen bara kvällarna som man hade önskat lite mer av sin egen lugna fristad. På helgerna varvar jag mellan att hitta på saker med familjen och att göra saker med vänner så att vi får lite paus från varandra. Jag älskar min familj, men har man en gång flyttat hemifrån och skaffat sina egna rutiner och liknande så är det tufft att flytta hem igen. Nu ska jag återgå till jobbet, men det var skönt att höra att arbetet med sanering verkar flyta på. Det ger lite ny pepp och energi. Hoppas ni har en helt fantastisk dag så hörs vi snart igen!