Bröllopsfotograf klar till vårt bröllop i Jönköping

Hejsan på er alla fina följare

Till hösten ska jag och min kära fästman gifta oss i Jönköping och nu har vi hittat en bröllopsfotograf som ska föreviga våran dag. Vi längtar såklart jättemycket men jag kan tänka mig att vi kommer vara väldigt nervösa just den där dagen, man är så mån om att allt ska bli så där magiskt och fint. Då är det bra att vi har en bröllopsfotograf som hjälper oss att ta en massa foton, för det är nog svårt att ta in och liksom förstå allt på den där dagen när så mycket händer.

Det är fortfarande en del förberedelser kvar och jag har kanske varit lite optimistiskt med tiden på förväg och tänkt att det väl inte tar så lång tid, men det är så mycket mer att tänka på än man först tänkt på. När jag tittade på någon sådan där förtryckt förberedelselista som ska vara till hjälp när man ska gifta sig så undrade jag ett litet tag varför jag inte började planera och förbereda för flera år sen. Men sen när man sätter igång och ser att man kan stryka vissa saker eftersom ju inte alla gör precis likadant och har allting som man kan ha.

Vi har nog satt en ganska lagom nivå tycker vi i alla fall. Det finns ju egentligen inga begränsningar på hur enkelt eller hur extravagant man kan göra det. Vi kommer ha ett ganska litet bröllop om man tänker till antal gäster, men har istället tänkt göra det extra speciellt för oss som är där. Det viktigaste är ändå att vi äntligen får gifta oss och jag ser så mycket fram emot att få gå fram till min blivande man i min fina klänning. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!