Nytt VVS i stugan i Mörrum

Hejsan på er alla goa och glada

Den här helgen ska vi åka till stugan i Mörrum och fixa. Vi har haft en firma som ordnat med VVS och bytt rör och sådant så vi ska åka dit och städa och ställa iordning. När vi köpte stugan så visade besiktningen att vi skulle behöva åtgärda det som har med VVS att göra inom en snar framtid så i år tog vi tag i det där. Nu kommer det nog inte tjuta i rören när vi spolar vatten till exempel och vi behöver inte oroa oss för när något ska gå sönder så att vi får någon vattenläcka.

När min sambo var liten så hade hans morföräldrar stuga i Mörrum och därför blev det så att vi sökte oss dit när vi började leta efter en stuga. Jag har ingen koppling dit men trivs väldigt bra när vi är där så det känns bra. Det är mysigt att ha en stuga och lite av en fristad och oas att åk till. Även om vi valt att ha stuga på ganska nära håll för att vi enkelt ska kunna åka dit över helger och så, så räcker det med några få mil för att känna att man får en paus från vardagen och det vanliga.

Vi har också funderat på att hyra ut den under vissa perioder eftersom vi också så enkelt kan åka dit och städa och kolla till den. Bor man långt bort har man ju ingen koll men kanske det är någon som vill åka bort och få lite lugn och ro en helg eller en vecka och då kan man ju hyra ut den för en liten peng. Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att ta helg. Må så gott och ta hand om er!